Menu


DE HEIDEBLOEM MARS !

zaterdag 21 september

Ook dit jaar is er weer een avondwandeling op zaterdagavond. De voorbije jaren zijn ongeveer alle mogelijke figuren al gepasseerd, van elfen en kabouters, tot trollen, heksen, tovenaars en aliens. Dit jaar is het thema "Sprookjes" en dat belooft weer een boeiend verhaal te worden voor de kinderen.

INSCHRIJVEN KAN VOOR DE PRIJS VAN 6,00 EURO VOOR EEN VOLWASSENE, 3,00 EURO VOOR DE VIER TOT TWAALFJARIGEN EN ZELFS GRATIS TOT EN MET 3 JAAR ! En om het helemaal leuk te maken: dat is INCLUSIEF EEN CONSUMPTIE.

Breng een fluovestje en zo mogelijk ook een zaklamp mee.

Tijdens de wandeling wordt aan alle kinderen de gelegenheid gegeven een vragenblad in te vullen waarmee een mooie kinderprijs in het thema van de wandeling te winnen valt. Op dit blad moet u invullen voor welke wijk  je meespeelt.  Na afloop worden de vier beste resultaten per kleur bij elkaar opgeteld. Opnieuw geldt: als u slechts met drie (of minder ) personen deelneemt met uw kleur, dan worden de punten van de resultaten van de deelnemers voor uw kleur bij elkaar opgeteld + het aantal (kleuren)deelnemers + 1. En ook hier zijn er achteraf voor het klassement voor de winnaars 15 punten weggelegd, voor de tweede 10, voor de derde 6, voor de vierde plaats 3.

Voor elke deelnemer die op het vragenblad heeft aangegeven voor uw kleur te zullen spelen, krijgt de wijk bovendien, zomaar voor niets, een punt extra. 

Inschrijven kan via onze contactpagina op deze site.

TERUG NAAR DE PAGINA "HET SPEL"

Home > Het Spel > DE HEIDEBLOEM MARS !


Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: