Menu


't Is gebeurd

Restaurantdag

Op 1 maart kon al wie daar zin in had weer de beentjes onder tafel schuiven bij onze vereniging. En er waren véél mensen die er zin in hadden gelukkig, want de restaurantdag is een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de werking van onze muziekvereniging. Onze helpers zaten in topvorm en zorgden ervoor dat wij alleen tevreden bezoekers huiswaarts zagen vertrekken.

Huldiging verdienstelijke muzikanten

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden naar traditie enkele tverdienstelijke leden in de bloemetjes gezet. Aan Quintiens werd gefeliciteerd voor 15 jaren trouwe inzet, Cynthia Van Oers voor 25 jaar, Sonja Antonissen en Eric Veraart vor 35 jaar en tot slot Gino Van Oers voor 40 jaar lid van het bestuur van De Heidebloem.

Bigband babyborrel

De muziekvereniging heeft er sinds 8 december een pijler bij. Het opleidingsorkest "New Musica" en het groot concertorkest van De Heidebloem speelden het voorprogramma tijdens een heuse babyborrel waarop de kersverse bigband boven de doopvont werd gehouden. Onder leiding van dirigent Tom Luyten werden de muzikanten voor de leeuwen gegooid en het publiek genoot met volle teugen. In een gezellige accomodatie, aangeboden door sponsor Jef Vandenberg, werd het publiek verwend met een drankje en een hapje en met drie orkesten die in een bloedvorm bleken te zijn. Zoals bij alle belangrijke geboorten (de panda's!) is het nog eventjes wachten op de naam van de boreling, maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

11 november

Onze trompetters Kim en Daan waren in Kalmthout aanwezig op de herdenking van het einde van de Groote Oorlog. Zij brachten hulde met het spelen van "Te Velde".

 Restaurantdag 2019

Een muziekvereniging moet muziek spelen, maar dat kan alleen als er ook wat centen binnenkomen natuurlijk. Dank zij jullie steun is dat op 24 februari weer uitstekend gelukt. Onze restaurantdag was een succes omdat jullie massaal kwamen opdagen én omdat onze leden, jong tot oud, de handen uit de mouwen stak om iedereen een feestelijke maaltijd voor te schotelen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: