Menu


't Is gebeurd

Lenteconcerten 2018

Het was genieten voor het publiek én voor de muzikanten tijdens de lenteconcerten. Hoe leuk kan het zijn als alles loopt zoals het hoort te lopen en het publiek, dat dit jaar overigens vooral op zaterdag massaal aanwezig was, helemaal mee gaat in het muzikale evenement. Dirigent Chantal Van Hout zat in vorm en tilde haar muzikanten naar de top van hun kunnen. Fleur kondigde de muziekwerken aan als schudde ze de teksten ter plekke uit de mouw en bespeelde op haar ongedwongen manier het publiek.

Trioconcert

Op 4 maart deden we een triootje met de verenigingen uit Hoogstraten en Rijkevorsel. Het werd een prima testcase voor het komende lenteconcert. Bovendien ook enkele mooie solo's gehoord van de beide andere verenigingen.

Restaurantdag 2018

Een muziekvereniging moet muziek spelen, maar dat kan alleen als er ook wat centen binnenkomen natuurlijk. Dank zij jullie steun is dat op 25 februari weer uitstekend gelukt. Onze restaurantdag was een succes omdat jullie massaal kwamen opdagen én omdat onze leden, jong tot oud, de handen uit de mouwen stak om iedereen een feestelijke maaltijd voor te schotelen.

 Carnaval

Als we de kinderen van basisschool Maatjes een handje kunnen helpen, zullen we het niet laten. Op 9 februari hiepen we een nootje mee om hun carnavalstoet een feestelijk tintje te geven. Wij vonden het best leuk om in fluo in hun stoet mee te lopen, zij vonden het leuk, dus: iedereen gelukkig. Wat moet je met carnaval nog meer hebben?

  Hulde hulde hulde!

Verdienstelijke leden moet je in de watten leggen en op tijd honoreren. Dat deed de Heidebloem tijdens de nieuwjaarsdrink op 7 januari. Drie leden (Hanne Arnouts, Merel De Backer en Fleur De Backer) werden gevierd voor 15 jaar inzet; Mieke Marijnissen voor 25 jaar actief lidmaatschap, Gert De Bakker draait al 35 jaar mee en 40 jaar staan er op de teller van Armand De Backer en Myriam De Winter. Myriam De Winter mocht trouwens twee keer opdraven want ze werd bovendien ook nog in de bloemen gezet voor 25 jaar bestuurslid.

 

 

 

 

 Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: