Menu


    

 Onze vereniging breekt met een jarenlange traditie:

vanaf dit jaar GEEN INTREDE VAN SINTERKLAAS meer

Wij gingen er al jaren prat op dat we een van de mooiste sinterklaasstoeten van de Noorderkempen organiseerden, maar dat ging zeker niet vanzelf. Het leek misschien één grote improvisatie, maar het tegendeel was waar. Maanden van voorbereiding gingen de stoet vooraf. Attributen dienden gezocht of gemaakt, acteurs aangezocht,... een enorme voorbereiding die te veel tijd opslorpte om nog haalbaar te blijven. Het werd een pijnlijke beslissing maar de vrijgekomen tijd kunnen we nu spenderen aan dat wat van een muziekvereniging wordt verwacht: muziek maken.

Maar we houden zalige herinneringen over aan die jaarlijks weerkerende Intrede van Sinterklaas. En gelukkig zijn er de foto's nog. Wil u nog even nagenieten van die voorbije optochten of uw kinderen alvast warm laten lopen voor de grote dag in december: als u op de foto klikt, krijgt u een greep uit het Sinterklaas foto-archief.

Bedankt nog aan iedereen die de voorbije jaren al die gekke ideeën hielp uitwerken en/of meeknutselde of op één of andere manier zijn bijdrage leverde aan het succes van deze sinterklaasstoeten !

 

                           

                         

           


 

                           

> Programma Septemberfeesten / 11 november

        

                         


    

  

    

   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: