Menu


QUIZ

Uitslag quiz voor het kleurenspel:

"Team Blauw" begon het weekend sterk en wist in de quiz "Team Geel" nipt af te houden, terwijl "Team Groen" en "Team Rood" al van op afstand mochten toekijken. Dat leverde respectievelijk 15 punten op voor "blauw", 10 voor "geel", 6 voor "groen" en 3 voor "rood".

Door het individuele luik (zie hieronder) van de quiz werd de stand al onmiddelijk terug door elkaar geklutst. Hier gingen de 15 punten naar "team Geel", "Team Rood"  incasseerde er 10, "Team Blauw" 6 en "Team Groen" nog 3.

Tot slot gingen er nog 7 bonuspunten naar "Geel", 5 naar "Blauw", en 3 naar "Rood" en "Groen".

Dat leverde volgende tussenstand op voor vrijdagavond:

1) Geel 32, 2) Blauw 26, 3) Rood 16, 4) Groen 12

Voor de deelnemers aan het kleurenspel waren er tijdens de quiz tien vragen die individueel moesten beantwoord worden. Zij kregen negen foto's te zien, waarop telkens de kerk van Nieuwmoer mee in het beeld was opgenomen. De vraag was : vanuit welke straat werd de foto genomen. De tiende vraag was de naam van het pleintje dat op de foto staat.

Hieronder staan nu de foto's met de straatnaam en het huisnummer ter hoogte van waar de foto werd genomen. Alleen de foto vanuit Den Bloempot is genomen van tussen de velden.

KLIK HIER DOOR NAAR DE VOLGENDE PAGINA

 

 

Home > Het Spel > QUIZ


Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: