Menu


Het Spel

 

 

"De Heidebloem kleurt September" is een dorpsspel dat Nieuwmoer verdeelt in 4 wijken die elk gekenmerkt worden met een kleur volgens het dorpsplan.

Het spel wil elke inwoner stimuleren om zijn/haar wijk te helpen om de meest actieve deelwijk van het dorp te worden. Ben je geen inwoner maar een sympathisant? Geen probleem, je sluit je gewoon aan bij de kleur van de wijk die je een warm hart toedraagt.

Het spel wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en zal gespeeld worden tijdens de drie dagen van onze Septemberfeesten. Meespelen is heel eenvoudig: Als je deelneemt aan een van de wedstrijdactiviteiten, laat je eenvoudig weten welke kleur je vertegenwoordigt en zo draag je meteen je steentje bij.

We gaan de buurtbewoners uitdagen in samenhorigheid en doorzettingsvermogen.

Belangrijk : DE WIJK DIE WINT, WORDT NIET ALLEEN DE MEEST ACTIEVE FEESTWIJK VAN HET DORP MAAR  KRIJGT OOK EEN RECEPTIE AANGEBODEN, IN HUN EIGEN WIJK!  “DE MUZIEKVERENIGING DE HEIDEBLOEM” KOMT DIE AVOND TER PLAATSE DE FEESTVREUGDE EEN MUZIKAAL ZETJE IN DE RUG GEVEN !!!!

Met welke activiteiten zijn er punten te verdienen?

Vrijdag 20 september : Quiz

Zaterdag 21 september : De Heidebloem Mars !

Zaterdag 21 en zondag 22 september : Fietstochten

Zondag 22 september : Oldtimer-Tractor-Toertocht

Zondag 22 september : visprijskamp

Zondag 22 september : eieren werpen

Zondag 22 september : wc-borstel gooien

Zondag 22 september : Doe de Smaaktest

Home > Het Spel > QUIZ / DE HEIDEBLOEM MARS ! / VISPRIJSKAMP / EIERENWERPEN / Fietstochten / WC-borstel gooien / Doe de Smaaktest


Muziekvereniging De Heidebloem

Secretariaat:
Steenovenstraat 59
2910 ESSEN-WILDERT
Tel: 03/667 49 96

Zoeken

U kan ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald onderwerp. Vul hieronder uw zoekopdracht in: